Kom als bezoeker

Wandel je niet mee, maar wil je wel graag bij de afsluiting in Utrecht aanwezig zijn?

KOM ALS BEZOEKER

Wandel je niet mee, maar wil je wel naar het afsluitende event als familielid of vriend? Dat kan. Kom als bezoeker. De prijs per volwassene is € 50 en per kind tot 13 jaar € 20.

Meld je aan als bezoeker via deze button:

Als bezoeker krijg je

  • Op 17.09.22 hele dag toegang tot spoorwegmuseum
  • Eten tijden het Event
  • 2 consumptiebonnen
  • kortingskaart MuZIEum Nijmegen, zolang de voorraad strekt
  • Parkeren Spoorwegmuseum voor eigen rekening

Doneren

U kunt natuurlijk ook doneren. Je draagt het Ushersyndroom een warm hart toe en wilt het event steunen met een financiële bijdrage. Klik hier om te doneren: https://whydonate.nl/fundraising/nederland-wandelt-voor-usher

Het Event

Op Usher Awareness Day is de laatste wandeldag van het event ‘Nederland Wandelt voor Usher. Alle wandelaars finishen in Utrecht in het Spoorwegmuseum. Daar wordt de afsluiting georganiseerd waar alle wandelaars, hun familie en vrienden elkaar kunnen ontmoeten. Het Spoorwegmuseum is een mooie locatie en in het centrum van Utrecht. Wandelaars vanuit alle streken in Nederland wandelen in 1, 2, 3 of 4 dagen naar deze locatie.
Tijdens de afsluiting in het Spoorwegmuseum zal de eindopbrengst van het evenement ‘Nederland wandelt voor Usher’ bekend worden gemaakt. 

Programma Event op 17 september 2022
16.00 Wachtruimte 3 open voor wandelaars en gasten
17.30 Start Walking Streetfood buffet
19.30 Bekendmaking opbrengst Event ‘Nederland wandelt voor Usher’
20.00 Einde event
Het event wordt opgeluisterd door een DJ in wachtruimte 3.

Hoofdsponsor

Als particuliere schadeverzekeraar zijn wij betrokken bij onze verzekerden, adviseurs en de samenleving. Vanuit de coöperatie Nh1816 geven wij bewust een deel van onze winst terug aan onze omgeving. Dat doen we onder meer via lokale evenementen voor het goede doel, zoals Nederland Wandelt voor Usher, in hechte samenwerking met Landman Assurantiën en Van Lunen Adviesgroep. Bijzonder mooi om dit event samen met deze betrokken adviseurs op te pakken en ons in te zetten voor het eveneens bijzondere goede doel. Dat noemen wij Samen Betrokken!

Welke Teams doen er al mee?

We hebben op dit moment twaalf wandelteams: Team Noa, Team Geef om Usher, Team Carlyn, Team Hartman, Team Kate, Team Paul & Linda, Team Soraya Kramer, Team Niels & Renee, Team Inge, Team Topper Noa, Team Hartman Junior en Team Wouter
Lees op onze website de motivatie per team om mee te doen aan dit wandelevent: onze teams.
Wil je ook meewandelen? Meld je team aan via het aanmeldformulier.

Usher Awareness Day

Hoofdsponsor

Elk jaar op de 3e zaterdag van september vieren wij ‘International Usher Awareness Day’. Op deze dag, die tegelijk valt met de herfst-equinox, staat de zon loodrecht boven de evenaar en duurt de dag net zo lang als de nacht. Vanaf de herfst-equinox is er elke dag minder licht en worden de dagen korter en de nachten langer.  De herfst-equinox is dé metafoor voor Ushersyndroom, omdat de gewaarwording van steeds minder licht zien, voor mensen met Ushersyndroom een ónomkeerbaar proces is. De lichtgevoelige oogcellen  in de ogen en de trilhaartjes in de oren die zijn afgestorven, komen nooit meer terug.
Horen dat je Ushersyndroom hebt, is een beangstigende diagnose. Daarom willen we dat Ushersyndroom wereldwijd bekend is, zodat de impact van doof én blind worden, beter begrepen wordt. Bovendien moet iedereen op de wereld weten dat mensen met Ushersyndroom opvallend gedreven en gemotiveerd zijn om deel te blijven nemen aan de maatschappij. 

Ambitie

We willen het Ushersyndroom met het landelijk event ‘Nederland wandelt voor Usher’ op de kaart zetten en er een jaarlijks terugkerend nationaal evenement van te maken. 

Contact

Vragen projectteam: mail naar: wandelvoorusher@ushersyndroom.nl   
Instagram account:  @nlwandeltvoorusher/
Website: nlwandeltvoorusher.nl