Nederland wandelt voor Usher 2024

Nog te gaan

Nederland wandelt voor Usher is hét wandelevenement om geld in het zamelen voor onderzoek naar een behandeling van het Ushersyndroom. Het eindpunt is dit jaar op 21 september in Den Bosch

Loop individueel mee, sluit je aan bij een team of stel jouw eigen wandelteam samen van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever een prestatie in de strijd tegen doof én blind worden door Ushersyndroom.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Meld je aan via de website en maak een actiepagina voor jouw team, hier kunnen sponsoren donaties doen. Elke wandelaar heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen. Je kunt in een team in één of meer dagen lopen of je wandelt op 21 september mee met één van de drie georganiseerde routes. Eindpunt is het 1931 congrescentrum in Den Bosch, waar die dag het Usher Awareness Day evenement plaatsvindt, waar jij als loper natuurlijk gratis toegang tot hebt. 

Kies de route die bij jou past en kom in actie voor Stichting Ushersyndroom. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar wandelvoorusher@ushersyndroom.nl

Voor meer informatie en inspiratie kun je terecht op onze socials of neem contact op via de mail.

Mail: wandelvoorusher@ushersyndroom.nl
Instagram: @nlwandeltvoorusher 
Facebook: Nederland wandelt voor Usher

Je kunt op twee manieren wandelen om geld op te halen voor Stichting Ushersyndroom:

1) Wandel met een team in één of meer dagen naar Den Bosch. Maak een teampagina aan en start met geld ophalen. Het doel is om per wandelaar zoveel mogelijk donaties op te halen, elke euro telt! Wij belonen je met een gratis 'Nederland wandelt voor Usher'-Shirt én gratis toegang tot de Usher Awareness Day. Je bepaalt zelf hoeveel dagen, hoeveel km en welke route je wandelt, de finish is op zaterdag 21 september in Den Bosch. 

2) Wandel mee met één van de georganiseerde routes rond Den Bosch op zaterdag 21 september. Meld je aan bij één van onze wandelteams, maak een eigen actiepagina en start met geld ophalen. Het doel is om per wandelaar veel donaties op te halen, elke euro telt. Als beloning krijg je van ons het unieke 'Nederland wandelt voor Usher'-shirt en gratis toegang tot de Usher Awareness Day!

De drie wandelteams zijn:

 

 

 

Op zaterdag 21 september organiseert de Contactgroep Ushersyndroom van de Oogvereniging in samenwerking met ‘Nederland wandelt voor Usher’ (Stichting Ushersyndroom) de Usher Awareness Day. De locatie voor dit evenement is 1931 congrescentrum in Den Bosch.

Deze dag is voor iedereen die met Ushersyndroom te maken heeft. Voor jong en oud, partners en verdere familie.

Het (voorlopige) programma is:

13.30 - Ontvangst en welkom gasten
14.00 - Twee rondes met workshops over verschillende thema's
15.45 - Ontvangst en welkom wandelaars Nederland wandelt voor Usher
16.45 - Let Ush Talk Live
17.30 - Dinner
18.15 - Feestelijke uitreiking cheque
18.45 - Borrel
20.00 - Einde

Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over hoe je je voor deze feestelijke dag kunt aanmelden.